De Waterwolf is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van de buitenruimte in de Haarlemmermeer. Onze medewerkers bouwen dagelijks aan de toegankelijkheid, aantrekkelijkheid en kwaliteit van de buitenruimte; van straat tot plein en van park tot singel.

De Waterwolf is actief op het gebied van wegonderhoud, groenvoorziening, riolering en kleinschalige waterwerkzaamheden. Daarnaast beschikken we over een 24-uurs storingsdienst, beheren we begraafplaatsen en voorziet ons bedrijf in verkeersregelinstallaties, verkeersregelaars en openbare verlichting. Ook de bruggen over de Ringvaart worden door onze medewerkers bediend.

Onze mensen zijn allen gediplomeerde vakkrachten met jarenlange ervaring. Snelheid, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij ons altijd centraal.

De Waterwolf werd in 1997 opgericht door Arcadis, Dura Vermeer en gemeente Haarlemmermeer. Sinds 2009 is onze organisatie voor honderd procent eigendom van gemeente Haarlemmermeer. Op dit moment hebben wij 85 medewerkers. De Waterwolf dankt zijn goede naam aan grote kennis van de Haarlemmermeer en zeer betrokken medewerkers. Dankzij onze korte lijnen kunnen we snel en vakkundig aan alle eisen van onze opdrachtgevers voldoen.